Concasor cu un arbore, penru materiale dure, Seria MFS

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

reducerea initiala a dimensiunilor materiale dure, pneuri, CSR, ASR, Zurik

Seria MFS sunt mașini extrem de versatile care permit verificarea mărimii materialului în ieșire datorită prezenței grilajului de sortare; cu toate acestea, MFS poate funcționa, de asemenea, fără filtrare pentru activitățile de degroșare.

MFS poate fi folosit in procesarile primare pentru o reducere inițială a materialului (cabluri de cupru și aluminiu armat, cu prezența pieselor feroase, anvelope de vehicule, resturi de echipamente electrice și electronice, piese pentru vehicule, etc.), ori rafinarea ulterioară a materialelor deja tratate (deșeuri de concasare, ASR - puf de mașină - Zurik - Zorba) destinate valorificării.

Transmisia, datorită volantei, oferă un cuplu ridicat și o capacitate de tăiere chiar și pentru cele mai rezistentoare materiale. Camera de tăiere poate fi ușor accesibilă datorită sistemului de deschidere hidraulică (atât al buncărului de încărcare, cât și al grilelor) pentru reglarea lamelor și activitățile de întreținere.
Un sistem de siguranță exclude deteriorarea rotorului în cazul unei supraîncărcări. Construcția robustă, greutatea totală a mașinii și utilizarea materialelor de înaltă calitate garantează fiabilitatea, ușurința în utilizare și costurile reduse de funcționare și de întreținere.

Domenii de utilizare ale rafinatorului de taiere MFS:
● reciclarea pneurilor
● reciclarea materialelor rezultate din demolarea vehiculelor (tablouri de bord ale autovehiculelor, cablarea vehiculelor, tapițerii autovehiculelor)
● filtre de ulei
● frigidere si aparate frigorifice


info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP