Granulatoare Stokkermill seria TURBO

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

Procesare cabluiri subtiri - deseuri electrice

Granulatoare Stokkermill seria TURBO sunt echipate cu un rafinor pentru celulele din aval ale paletelor moara de măcinare și sunt disponibile în 3 modele cu producții de la 170 până la 400 KGH. Prezența celulelor în rafinorul TURBO permite prelucrarea cablurilor cu diametru redus (de asemenea cabluri de telefonie și cabluri de date sau capilare), fără necesitatea de a schimba grila de prelucrare sau de a efectua activități costisitoare de separare manuală a materialului care urmează să fie tratate.

Sunt deosebit de robuste și de fiabile, permit tratarea radiatoarelor din cupru, aluminiu și cupru-aluminiu datorită robierelor robuste de măcinare cu 3 sau 5 lame rotative. Toate morile de măcinat instalate în granulatoarele seriei TURBO sunt obținute prin prelucrarea unui singur bloc de oțel fără părți sudate.

Motoarele cu dimensiuni generoase permit depășirea sarcinilor neașteptate, garantând o uniformitate a funcționării și un consum extrem de redus de energie. Granulatoarele Stokkermill TURBO nu necesită sisteme de răcire forțată grație dimensionării generoase a tuturor componentelor procesului, a țevilor de transport și a cicloanelor de dozare a materialelor.

Granulatoarele TURBO pot fi conectate la mixerele din seriile PS sau CRS cu ajutorul unui transportor din seria NST, astfel încât să constituie o linie completă de reciclare.

Caracteristicile seriei TURBO
✓ posibilitatea de tratare a cablurilor cu diametru mic fără a fi nevoie de operații de sortare costisitoare a materialului care trebuie tratat (cabluri extrem de subțiri, cabluri standard și de diametru mare pot fi tratate împreună)
ușor de utilizat
✓ fiabilitate și robustețe
✓ funcționare silențioasă datorită sistemului Silent Technology
✓ timpi de întreținere redus
✓ costuri de operare scăzute
✓ nu necesită răcire forțată


info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP