Instalatie reciclare cupru Multi-flex Turbo Zig-Zag

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

Extragere cupru din cabluri si conductoare cu diametru mic

Granulatoarele seriei Multi-Flex Turbo Zig-Zag sunt compuse din 3 unități: Mill/Moara tocare, turbină de rafinare, masă densă-metrică.

Moara separată mărește considerabil performanța și flexibilitatea granulatorului și reduce fenomenele de vibrații prin îmbunătățirea disipării căldurii produse prin măcinarea și facilitarea întreținerii de rutină.

Toate sistemele Zig-Zag Multi-flex Turbo utilizează un rafinator de celule TURBO și sunt disponibile în 4 modele cu ieșiri începând de la 400 kgh.

Prezența celulelor în rafinorul TURBO permite prelucrarea cablurilor cu diametru redus (telefon și cabluri de date sau capilare), fără a fi necesară schimbarea grilei de prelucrare sau de a efectua activitatea de separare costisitoare a materialului de tratat.

Granulatoarele multi-flex Turbo sunt echipate cu un sistem zig-zag pentru separarea cablului rigid.Sunt deosebit de robuste și de fiabile, permit tratarea radiatoarelor din cupru, aluminiu și cupru-aluminiu, datorită morilor robuste de măcinare.

Motoarele cu dimensiuni generoase permit depășirea sarcinilor neașteptate, garantând o funcționare uniformă și un consum redus de energie.

Granulatoarele multi-flex Turbo Zig-Zag nu necesită sisteme de răcire forțată grație dimensiunilor generoase ale tuturor componentelor procesului, conductelor de transport și cicloanelor de dozare a materialelor.

Cele Multi-Flex granulat Turbo zigzag poate fi conectat la premacinatori seria PS sau CSR prin intermediul unui transportor al seriei NST, astfel încât să constituie o instalație completă de reciclare.
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP