- CLICK AICI PENTRU DETALII
LINIE DE RECICLARE ALUMINIU, METALE NEFEROASE

LINIE DE RECICLARE ALUMINIU, METALE NEFEROASE

permite recuperarea și separarea deșeurilor de aluminiu sau a metalelor neferoase
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Liniile de reciclare aluminiu, din deșeurilor, este concepută pentru a rafina materialul de intrare din fracțiuni inerte și metale feroase. Instalațiile de reciclare permit to obțineți aluminiu de înaltă calitate care să permită livrarea direct în turnătorie evitând activitățile ulterioare de pregătire. Instalațiile de reciclare a deșeurilor de aluminiu îmbunătățesc performanța economică.

Stațiile de tratare a deșeurilor de aluminiu sunt extrem de flexibile și versatile și permit tratarea profilelor de aluminiu, cutii de aluminiu și deșeuri generale de aluminiu. Stokkermill poate proiecta și construi fabrici la cheie în funcție de nevoile clientului, poate efectua ajustări ale instalațiilor existente sau poate furniza utilaje individuale pentru liniile existente. In general, liniile de rafinare a deseurilor de aluminiu constau dintr-un tocator primar hidraulice Seria C si Seria D pentru fazele de reducere a materialului, o moara cu ciocane pentru a ajunge la dimensiunea dorita, si sistemele de sortare separare a fracțiilor inerte.
produs nou
Tocatoare-maruntitoare pentru metale neferoase si/sau aluminiu, impreuna cu alte utilaje ce compun linii de reciclare complete au o eficienta ridicata obtinand un produs final cu o puritate de peste 99%.

Liniile complete și mașinile de prelucrare a deseurile se diferențiaza după tip și dimensiune si sunt utile in fazele de pre-procesare pentru industria siderurgică. Pregătirea corectă a materialului din punct de vedere calitativ și dimensional contribuie la creșterea valorii adăugate a activității instalațiilor de reciclare.
Liniile de procesare din gama Stokkermill, combinate adecvat, permit exploatarea maximă a componentelor metalice prin activitățile de concasare, mărunțire și separarea cu utilizarea tocătoare de un singur ax, tocătoare de dublu ax, mori cu ciocane, sisteme de separare si deferizare.

Cateva exemple de materiale ce pot fi recilclate:
● deșeuri de metale care provin în general din colectarea de fier vechi, aluminiu, cupru, bronz
● resturi de aluminiu, cutii de aluminiu, profile din aluminiu și profile
● ferestre și uși din aluminiu
● containere, carcase alumininiu și tobe metalice, dispozitive de război inerte, cartușe etc.
● radiatoarele din lamele de aluminiu
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP