- CLICK AICI PENTRU DETALII
Linia de reciclare motoarele electrice, rotoare, demaroare, ELV

Linia de reciclare motoarele electrice, rotoare, demaroare, ELV

reciclare piese electrice auto (ELV), demaror, alternatoare și separare din cupru, aluminiu, metal, plastic
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Linia de reciclarea motoarelor electrice, reciclarea pieselor electrice auto (ELV), reciclarea alternatoarelor și, mai general, reciclarea motoarelor electrice devine, zi de zi, una dintre cele mai interesante activități pentru reciclarea vehiculelor scoase din uz.
Creșterea componentelor electrice și electronice la autovehicule face ca recuperarea și reciclarea metalelor, în special a cuprului și a aluminiului, să fie din ce în ce mai importanta.

Liniile și instalațiile de reciclare construite de Stokkermill pot facilita reciclarea motoarelor electrice, reciclarea alternatoarelor și reciclarea demaroarelor. Liniile de reciclare sunt compuse în general dintr-o moară cu ciocane, o moara de delaminare și sisteme de separare magnetică, sisteme de separare cu curenți turbionari - Eddy Current - și o baterie de mese densiometrice.

În aval de proces este posibilă introducerea sortatoarelor optice care pot îmbunătăți separarea metalelor. Instalațiile de reciclare realizate de Stokkermill sunt proiectate pentru a permite flexibilitate și versatilitate maximă de utilizare. Cu alte cuvinte, acestea sunt linii de reciclare care pot funcționa pe diferite materiale, permițând o recuperare extrem de rapidă a investiției.

Instalațiile de reciclare Stokkermill sunt proiectate și produse în Italia cu cele mai bune componente disponibile pe piața internațională, cum ar fi electronice Schneider sau Siemens, rulmenți SKF, reductor hidraulic „Cutie de viteze Rossi” Linde. Meticulozitatea realizării și utilizarea componentelor premium permit Stokkermill să ofere o garanție de 24 de luni de la data livrării sau punerea în funcțiune. Instalarea și punerea în funcțiune sunt realizate de tehnicieni aprobați și certificați Stokkermill.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
VIDEO RECICLARE MOTOARE ELECTRICE

VIDEO RECICLARE MOTOARE ELECTRICE

Liniile de reciclare a motoarelor electrice sunt proiectate special pentru nevoile clientului final.
Capacitatea, versatilitatea și flexibilitatea sunt elemente importante care sunt convenite direct de clientul final cu producătorul. Liniile și instalațiile de reciclare pentru componente electrice și electronice sunt echipate cu sisteme de autodiagnosticare și asistență de la distanță foarte avansate pentru a minimiza orice timp nefuncțional.Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP