LINII DE SEPARARE - RECICLARE METALE

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

separare și rafinare a metalelor. metale de natură diferită sortate prin tehnologii de reciclare industriala

Linii de separare și refinare a metalelor și metale de natură diferită a operațiunilor de reciclare și valorificare a deșeurilor industriale

Linii de separare și refinare a metalelor realizate de Stokkermill Recycling Machinery sunt sisteme extrem de versatile și flexibile care pot funcționa în diferite domenii cu scopul de a separa metalele de diferite tipuri de materiale plastice și inerte. Instalațiile de rafinare a metalelor pot separa metalele feroase folosind separatoare magnetice de diferite tipuri și cu forțe coercitive diferite. Separatoarele cu capacitate coercitivă superioară pot separa fracțiile de oțel inoxidabil și asigură separarea metalelor paramagnetice în general.

Sistemele de separare cu curenți turbionari sau separatoarele cu curenți turbionari permit separarea altor metale din fracția inertă. Mesele densimetrice multiple, poziționate în general la capătul instalației de rafinare a metalelor, permit separarea fracțiilor de metale grele de fracțiile de metal mai ușor.

Separatoarele optice permit, in final, separarea fractiilor de culoare si/sau forma diferita. Acestea sunt tehnologii de ultimă generație capabile să realizeze separări extrem de precise și precise.

In amonte, instalatiile de separare a metalelor sunt dotate cu un sistem de micsorare a dimensiunilor materialelor destinate separarii.
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP