MARUNTIRE DESEURI MUNICIPALE SOLIDE. SERIAL LC

MARUNTIRE DESEURI MUNICIPALE SOLIDE. SERIAL LC

Maruntire - tocare deșeuri municipale solide, deșeurilor industriale
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Concasor pentru deșeuri solide municipale (RSM) fără filtre. Proiectat și construit pentru mărunțirea a deșeurilor industriale și a resturilor în care este necesară pregătirea produsului care permite sortarea manuală ulterioară sau selecția automată.

Design-ul special al axelor și al contra-lamelor de tăiere se combină pentru a face tocătoarele LC extrem de versatile și robuste. Aceste detalii ajută la operarea perfectă a tocătorului LC în circumstanțe deosebit de grele și solicitante.

Tocătorul deșeurilor solide urbane „seria LC” poate fi realizat cu sistem de transmisie electric sau hidraulic. Rotația axelor este programată pentru a permite axelor să se deplaseze independent și să varieze direcția de rotație. În funcție de materialele de intrare, tocătoarele industriale LC sunt capabile să funcționeze în diverse mișcări.

Posibilitatea obtinerii de SRF: combustibil solid de recuperare
Concasoarele LC sunt gestionate de o interfață de utilizator cu PLC, o telecomandă și un sistem de asistență la distanță. Combustibilul solid de recuperare (SRF) este o alternativă de înaltă calitate la combustibilii fosili și este produs din deșeuri comerciale precum hârtie, carton, lemn, textile și materiale plastice.

Combustibilul solid de recuperare (SRF) trece printr-un proces suplimentar de îmbunătățire a calității și valorii și, datorită puterii calorice bune, este utilizat în cuptoarele de ciment.

Combustibilul solid de recuperare (SRF) este produs din deșeuri menajere și industriale, cum ar fi materiale biodegradabile și deșeuri generale care sunt nepericuloase. Materialele necombustibile, precum sticla și metalele sunt îndepărtate, iar materialul rezidual este apoi mărunțit. SRF este utilizat pentru a genera energie în instalațiile de recuperare, multe dintre ele în Europa, unde sunt produse electricitate, apă caldă și încălzire municipală.

Extrem de versatilă, tocătoarele cu două arbori Stokkermill, seria LC este fabricată în două modele diferite și sunt ideale pentru:
● tocarea - mărunțirea anvelopelor uzate
● mărunțirea deșeurilor industriale
● mărunțire deșeuri medicale
● mărunțirea răcitoarelor și frigiderelor
● mărunțirea resturilor de aluminiu
● mărunțirea cuprului
● mărunțirea resturilor de metal
● mărunțirea tocare DEEE
● mărunțirea deseuri menajere urbane
● mărunțirea deșeurilor din plastic
● mărunțirea resturilor de lemn
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP