MORI INDUSTRIALE - MORI CU CIOCANE

MORI INDUSTRIALE - MORI CU CIOCANE

Morile cu ciocane din seria Stokkermill-Hammermills HM sunt mașini concepute pentru reducerea dimensională a resturilor eterogene cu scopul de a împărți și recupera fracțiunile feroase și metalice.
Morile cu ciocane din seria Stokkermill-Hammermills sunt împărțite în:
-mori de pre-rafinare cu capacități cuprinse între 110 și 315Kw și cu ciocane cu greutatea de până la 35Kg pentru zdrobirea primară;
-mori de rafinare pentru reducere secundară cu puteri cuprinse între 22 și 250Kw cu ciocane cu greutatea de până la 20Kg pentru zdrobire primară.

Morile noastre de ciocan sunt proiectate și construite în conformitate cu criterii de simplitate pentru a permite o utilizare ușoară și intuitivă, reduc timpii de nefuncționare datorită întreținerii și schimbării rețelei, robustețe extreme pentru a le face fiabile. Morile de ciocan care rezistă în timp.

Moriile din seria Stokkermill-Hammermills sunt rezultatul unei colaborări de lungă durată între două companii de top în domeniul prelucrării materialelor. Stokkermill-Hammermills, după cum se știe, este o companie de referință în tratarea agregatelor și în prelucrarea materialelor pentru cariere și resturi. Are o experiență de treizeci de ani în asamblarea, asistența, întreținerea și construcția morilor de ciocane, sisteme de zdrobire și separare de dimensiuni medii și mari, mașini speciale pentru industria inertă și reciclare.

În centrul de operare al Stokkermill-Hammermills găsește spațiu un depozit de piese de schimb aprovizionat capabil să trimită oriunde și rapid piesele necesare pentru a reduce timpul de așteptare al clienților săi. De peste treizeci de ani, Stokkermill Recycling Machinery fabrică utilaje pentru sectorul reciclării și a câștigat o vizibilitate largă pentru eficiența echipamentelor sale de mărunțire, granulare și separare a materialelor.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
SERIA MORI CU CIOCANE HM - TOCATOARE

SERIA MORI CU CIOCANE HM - TOCATOARE

Moară cu ciocane, reciclare deseuri metalice, concasor de resturi metalice, tocator profile aluminiu, resturi de aluminiu, concasor cu alternatoare, resturi de agregate de reducere a dimensiunii, resturi feroase, pentru a marunti sau sfarama fier vechi aluminiu și cupru.

Stokkermill este o companie bine-cunoscută la nivel internațional datorită unei rețele de importatori și comercianți cu amănuntul cu sediul în diferite zone ale lumii.
Stokkermill-Hammermills este conceptul comun aparut prin întâlnirea acestor două companii specializate și recunoscute pe piața internațională și cu obiectivul comun de a susține cu profesionalism și competență, industria reciclării dezvoltand, de-a lungul anilor, o sinergie eficientă care a creat o singura marca.
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP