CABLURI AUTO - CABLURI CUPRU

CABLURI AUTO - CABLURI CUPRU

 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Vehiculele scoase din uz conțin cantități importante de cabluri electrice (media curentă este de aproximativ 25 kg pe vehicul); aceste cantități sunt destinate să crească odată cu punerea în aplicare în vehiculele moderne a altor dispozitive electrice și electronice și deasemenea odata cu inmultirea motorizarilor hibride și electrice.

Producția de cabluri auto este ridicată și este de așteptat să depășească 50-55% în raportul metal / izolație.
Stokkermill a realizeaza o serie utilaje aplicand tehnologii moderne și inovații care permit prelucrarea cablajelor auto și recuperarea cuprului conținut.
Sistemul Stokkermill CL permite ca toate tipurile de cabluri auto să fie prelucrate fără a scoate adezivii și adezivii prezenți în ele datorită unui sistem automat de neutralizare a componentei adezive și contaminate cu uleiuri și unsori. In liniile cu premacinatore, design-ul particular al rotorului permite să lucreze cablajul fără a fi nevoie de a elimina piesele feroase continute (conexiuni, prize, sisteme de ancorare, etc.) care sunt îndepărtate și separate de linia de reciclare, fără intervenția operatorului.

Aceste dispozitive fac ca reciclarea cablurilor auto să fie extrem de profitabilă, deoarece acestea reduc foarte mult nevoia de intervenție manuală pentru pregătirea materialului care trebuie tratat.

Sistemele finale de screening permit obținerea unei calități superioare a cuprului de ieșire fără contaminarea plasticului și a altor metale.
LINII DE RECICLARE DESTINATE PRELUCRARII CABLURILOR

LINII DE RECICLARE DESTINATE PRELUCRARII CABLURILOR

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Reciclare cabluri auto. Recuperare cupru, aluminiu din instalatii ,Reciclare cabluri auto. Recuperare cupru, aluminiu din instalatii electrice provenite de la autovehicule uzate, scoase din uz.,

go-top
TOP