- CLICK AICI PENTRU DETALII
LINII DE RECICLARE DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE

LINII DE RECICLARE DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE

Tocare si maruntire DEEE, deseuri electronice. Permit recuperarea și separarea fracțiilor metalice ale componentelor electronice ale materialelor
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Mașini de tratare deseurilor electrice (DEEE) capabilă să trateze diferitele părți din care sunt realizate materialele electronice cu scopul de a recupera fracțiile de metal feros și neferoase. Tocarea și separarea permite obtinerea materialelor de înaltă calitate.

Capacitatea de producție a liniilor de reciclare DEEE variază în funcție de cerințele utilizatorului final și de tipul de materiale care trebuie procesate.

Procesare DEEE electronice si electrice:
✓ ECHIPAMENTE MARI DE CASĂ (frigidere, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, aparate de gătit, aparate electrice de încălzire/climatizare).
✓ ECHIPAMENTE MICI DE CASĂ (blendere, echipamente de curățare, mașini de prelucrare a textilelor, echipamente de măsurare a timpului).
✓ ECHIPAMENTE DE CALCULATE ȘI DE TELECOMUNICAȚII (calculatoare, imprimante, copiatoare, telefoane și alte echipamente pentru transmiterea sunetului, imaginilor sau a altor informații).
✓ ECHIPAMENTE DE CONSUM (camere video, aparate video și instrumente muzicale).
✓ ECHIPAMENTE SI ECHIPAMENTE DE ILUMINAT.
✓ SCULE ELECTRICE (masini de gaurit, fierastraie, unelte pentru insurubare, vopsit, unelte pentru gradinarit etc.).
✓ JUCĂRII ȘI ECHIPAMENTE SPORTIVE ȘI TEMPORALE (console, jocuri video, echipamente sportive etc.).
✓ DISPOZITIVE MEDICALE.
✓ INSTRUMENTE DE MONITORIZARE SI CONTROL.
Reciclarea, tocare deseuri electrice și electronice (DEEE) | Mașini și echipamente pentru reciclarea cartelelor electrice : Tocarea deseuri, echipamentelor electrice și electronice devine una dintre cele mai interesante și profitabile oportunități de pe piață; volumul materialelor care urmează a fi reciclate tind să crească odată cu creșterea uilizarii echipamentelor electrice și electronice, prin implementarea unor reglementări menite să îmbunătățească și să practice practici de tratament obligatorii.

În acest context, Stokkermill a perfecționat unele echipamente care permit tratarea unor cantități variabile de echipamente electrice și electronice, favorizând versatilitatea și flexibilitatea ofertelor tehnologice. Tocare deseuri electrice și electronice Stokkermill este capabil să ofere echipamente care pot funcționa individual și care, dacă sunt combinate corespunzător, pot genera linii complete de tratament care să răspundă nevoilor reale ale clientului. Legătură la ciocane de foraj și la morile de impact

Echipamentul pentru reciclarea echipamentelor electrice și electronice corect corelate cu o fază de intervenție manuală face posibilă recuperarea următoarelor fracțiuni de materiale omogene:

  materiale plastice 25-30%
  25-30% materiale feroase și din oțel inoxidabil
  metale 12-17%
  Placi de circuite imprimate cu plăci de tip PCB 6%
  cabluri electrice de 1-2%
  baterii și condensatoare
  deșeuri mixte nediferențiate

Activitatea de recuperare a echipamentelor electrice și electronice generează o cantitate tot mai mare de plăci electronice și plăci cu circuite imprimate (PCB) plasate pe piața de reciclare. Tratarea și reciclarea cardurilor electrice, a cardurilor electronice, a plăcilor cu circuite imprimate și a plăcilor de bază permite recuperarea: - Amestec de metale (cupru, staniu, metale prețioase); - Inert și plastic.
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP