RECUPERATOARE - GRANULATOARE CUPRU SI PLASTIC

RECUPERATOARE - GRANULATOARE CUPRU SI PLASTIC

produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Instalațiile de separare plastic, cupru

Instalațiile și echipamente pentru recuperarea granulelor de plastic rezultate din reciclarea cablurilor pot conține microparticule metalice provenite din prelucrarea materialelor primite. Particulele feroase sunt izolate cu magneți speciali, în timp ce particulele de materiale neferoase pot fi separate eficient prin ecrane vibrante din seria VB.

Daca este necesara o curatare a fractiei de plastic aproape de 100%, se recomanda folosirea separatoarelor electrostatice din seria E-Sorting care exploateaza diferenta de conductivitate electrica a diferitelor materiale. Datorită separatoarelor electrostatice, chiar și microparticulele invizibile cu ochiul liber pot fi ușor recuperate. Tehnologia folosește diferența de conductivitate dintre materialele izolatoare și fracția conductivă pentru a realiza separarea.

Izolatoarele/Plastic/nemetale raman fixate de rola legata de pamant printr-o forta electrostatica, in timp ce conductorii, care isi pierd sarcina, sunt aruncati din rola de forta centrifuga generata. Separatoarele electrostatice E-Sorting pot fi utilizate individual sau în perechi în funcție de materialele de intrare și sunt realizate în două dimensiuni standard cu arbori de 600 sau 1200 mm.

Pe lângă variantele standard, Stokkermill este capabilă să producă mașini de orice dimensiune și capacitate în funcție de nevoile specifice ale operatorului final. Instalatii și mașinile pentru valorizarea granulării cuprului / plasticului. Stokkermill produce sisteme care permit recuperarea particulelor de metal (cupru și aluminiu) prezente în fracția de plastic din activitățile de reciclare a cablurilor.

Avantajul este dublu
* recuperarea unor cantități mari de metale care altfel ar fi fost pierdute în fracția de plastic;
* curățarea fracțiunii de metal din reziduuri metalice și feroase pentru a facilita reciclarea acelorași materiale izolante.

Sistemele fabricate de Stokkermill sunt extrem de flexibile și pot fi ușor integrate în sistemele existente ale altor producători. În general, Stokkermill recomandă utilizarea rafinăriilor turbo, a meselor de separare densimetrică, a ecranelor vibratoare.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP