RECICLARE MOTOARE ELECTRICE, ROTOARE, ALTERNATOARE

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.
Zdrobirea-concasarea rotoarelor electrice; se zdrobesc cu morile mari de ciocan, care sunt capabile să macineze rotoarele și alternatoarele de motor.

Rotoarele electrice sunt formate din materiale feroase și părți din cupru. Morile cu ciocane mari tind să deformeze motoarele electrice, ceea ce face dificilă separarea fracțiunii feroase a metalului din cupru. Fluxul fracției care rezultă din zdrobirea rotoarelor electrice este de obicei separat; astfel fracțiunea poate fi procesată separat pentru a sorta partea feroasă din metalul neferos în principal cupru.

Luând în considerare prețul cuprului separat de celealalte resturi, procesarea rotoarelor electrice este o metodă rentabilă. Cuprul este zdrobit într-o moara cu ciocane și separat în cupru și fracțiuni feroase. O moară cu ciocane de dimensiuni medii din seria HM cu 100-150 kW este cea mai bună soluție pentru prelucrarea rotoarelor electrice. Moara cu ciocane este echipată cu o sita de sortare/clasificare care poate fi schimbată şi care permite zdrobirea rotoarelor şi separarea fracțiilor metalice.

Morile cu ciocane pentru fier vechi sunt utilizate pentru reciclarea motoarelor electrice industriale, a alternatoarelor și a motoarelor de pornire cu o greutate totală mai mică de 12 kg. Prin urmare, acestea sunt soluții extrem de flexibile care permit să funcționeze ca echipament auxiliar la etapa de sortare.
Seria HM este potrivită și pentru reciclarea resturilor de motor mărunțite, cum ar fi rotoarele și reciclarea motoarelor electrice de diferite tipuri cu o greutate mai mică de 15 kg.

Morile cu ciocane Stokkermill sunt fabricate în Italia cu calitate și fiabilitate garantate. Toate mașinile sunt echipate cu asistență de la distanță conectată direct cu departamentul de inginerie Stokkermill.
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Un separator magnetic face separarea finală între fracțiunea feroasă și fracțiunea metalelor neferoase, cum ar fi cuprul.
Echipamentul utilizat în general pentru prelucrarea rotoarelor are urmatarea configuratie:
 • Moara cu ciocane HM80, HM100 și HM120 cu o putere de până la 315 kw;
 • Sita vibratoare pentru extragerea materialelor în ieșire
 • Separatoare magnetice, cum ar fi overbelt sau tamburul magnetic
 • Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
  Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
  Stokermill. INFORMATII: 0745101841
  Pentru orice detalii va stam la dispozitie
  Luni-Vineri 8:00-18:30
  Sambata . . .
  Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
  Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
  SOLICITARE INFORMATII
   Am citit termeni si conditii 

  Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

  go-top
  TOP