SEPARATOARE ELECTROSTATICE Seria E-Sorting

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

Separarea materialelor nediferențiate prin câmpuri electrice. Separare electrostatica

Separatoare electrostatice E-Sorting reprezintă ultima frontieră tehnologică în separarea materialelor nediferențiate. Exploatând câmpurile electrice generate, pot fi separate, cu un grad ridicat de eficiență, capătul conductiv fracție (metal) din izolator (hârtie, plastic, cauciuc), de pe cartela de plastic, fracția organică de inert.

Separatoare electrostatice Stokkermill a dezvoltat o gamă de separatoare electrostatice ușor de utilizat și costuri reduse de cumpărare și gestionare.

Tehnologia utilizează diferențialul de conductivitate între materiale diferite. Izolatorii (mai puțin conductivi) rămân pe rola conectată la sol printr-o forță electrostatică, în timp ce conductorii, care își pierd sarcina, sunt aruncați din rolă.

Separatoare electrostatice noastre E-Sorting pot fi utilizate individual sau în serie, în funcție de materialele de intrare. Există două dimensiuni standard în gamă noastra, cu axe de 600 sau 1200 mm.

În plus față de modelele standard, Stokkermill poate construi separatoare electrostatice de orice dimensiune și capacitate, în funcție de nevoile specifice ale procesului.

Câteva exemple de utilizare a separatoarelor electrostatice:
✓ Recuperarea fracțiilor metalice ușoare din procesele de reciclare a plăcilor electrice și electronice ale PCB și a DEEE - echipamente electrice și electronice
✓ Recuperarea fracțiilor metalice ușoare (cupru și aluminiu) prezente în fracția de plastic a operațiunilor de reciclare a cablurilor și cablurilor electrice
✓ Separarea materialelor plastice cu proprietăți dielectrice diferite (ex. Rame de ferestre mărunțite care separă aluminiu de plastic)
✓ Reciclarea cablurilor
✓ Materiale plastice separate (izolatoare) din conductoare (cupru și aluminiu)
✓ Conductoare separate (cupru și aluminiu);
✓ Reciclarea secundară a metalelor;
✓ Prelucrarea mineralelor (de exemplu, utilizată împreună cu separatoare magnetice de înaltă intensitate în separarea nisipurilor de plajă)
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP