SEPARATOR PENTRU OTEL INOXIDAIL SS100

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

Separarea particulelor de oțel inoxidabil

Separator din oțel inoxidabil Stokkermill SS100 pentru industria de reciclare și recuperare. Aliajul din oțel inoxidabil este protejat de un strat extrem de subțire de oxizi. Dacă stratul este rupt ca urmare a unui proces precum granulare, mărunțire sau impacturi, nemagneticul devine un aliaj magnetic slab care poate fi captat de câmpul magnetic al cilindrului permițând separarea în anumite limite și respectând anumite condiții. Cu cât sunt mai mici fragmentele de metal magnetic slab, cu atât mai mică va fi capacitatea de atracție magnetică. Aceasta înseamnă că cele mai bune rezultate pot fi obținute cu particule >= 1 mm.

Cea mai mare eficiență a câmpului magnetic poate fi atinsă la 10 mm de cilindrul magnetic este extrem de important pentru a distribui corect materialele într-un strat subțire pe cilindrul magnetic. Separatorul SS100 este echipat cu o masă de încărcare a vibrațiilor pentru a răspândi materialul pe cilindru, permițând o separare cât mai bună.

Separatorul particulelor de oțel inoxidabil Stokkermill SS100 este capabil să separe particulele de oțel inoxidabil de materialele pretratate în reciclarea și valorificarea materialelor electrice și electronice (DEEE), a pufului auto (ASR), Zurik și Zorba și, în general, de reziduurile zdrobite.

Separatorul din oțel inoxidabil SS100 este, de asemenea, utilizat în domeniul reciclării și regenerării plasticului, întrucât este important să separați impuritățile metalice și feroase pentru a proteja procesele de extrudare și turnare. SS100 este disponibil în diferite dimensiuni și intensități ale câmpului magnetic și poate fi configurat în cascadă acolo unde sunt necesare standarde de puritate ridicate.



Caracteristici SS100:
Dimensiuni:1200 x 2200 x 2000 mm
Greutate:1000 kg
Putere: 2 kW
Drum: 630 x 40 mm
Puterea magnetică: 5000 gauss (G)
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP