SORTATOARE OPTICE PENTRU MATERIALE MIXTE

SORTATOARE OPTICE PENTRU MATERIALE MIXTE

Sortatoare optică pentru materiale mixte, completează gama de mașini și echipamente de reciclare, Stokkermill a dezvoltat o serie de separatoare optice care vă permit să selectați fracțiile de metal în funcție de culoarea și dimensiunea materialelor implicate în activitatea de recuperare și reciclare.

Separatoarele optice pot fi integrate în liniile de reciclare a deșeurilor electrice și electronice - DEEE sau oriunde este necesară o calitate înaltă în procesul de separare.
Separatoarele optice OS sunt capabile să distingă milioane de nuanțe de culoare, permițând separarea metalelor de diferite tipuri cu dimensiuni între 2 mm și 8 mm. Sortatoarele optice sunt construite cu sisteme de detecție de la unul la șase canale în funcție de nevoile de separare ale clientului și ale materialului de tratat.

Tehnologia de recunoaștere a culorilor și mărimii adoptată este extrem de precisă și comparabilă cu performanța ochiului uman. Interfața cu utilizatorul este extrem de simplă și intuitivă și vă permite să programați procesul dorit cu ușurință și precizie. Software-ul este capabil să detecteze în mod autonom tipul de materiale și să stabilească autonom parametrii, reducând timpii de setare a sistemului. Sistemul de asistență la distanță vă permite să vă conectați direct cu tehnicienii noștri la fața locului pentru orice nevoie de programare sau reprogramare a separatorului.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP