Tocator deseuri municipale, shredder doi arbori, seria LC

stokkermill.ro Proenergy Recycling Solutions.

Tocătoare și maruntire pentru prima reducere volumetrică a deseurilor municipale

Tocător de deșeuri municipale solide (DSM) fără ecran de clasificare, proiectat și construit pentru mărunțirea primară a deșeurilor și resturilor industriale în care este necesară pregătirea produsului care permite sortarea manuală ulterioară sau selectarea automată. Designul special al arborilor și al contra-lamelelor de tăiere se combină pentru a face tocătoarele LC extrem de versatile și robuste. Aceste detalii ajută la operarea perfectă a tocătorului LC în circumstanțe deosebit de grele și solicitante.


Tocătorul de deșeuri municipale solide (MSW) "seria LC" poate fi realizat cu sistem de transmisie electric sau hidraulic. Rotația arborilor este programată pentru a permite arborilor să se miște independent și să varieze direcția de rotație. În funcție de materialele de intrare, tocătoarele industriale LC sunt capabile să funcționeze în diverse mișcări. Concasoarele LC sunt gestionate printr-o interfata cu utilizatorul cu PLC, un sistem de telecomanda si asistenta la distanta.

Combustibilii solizirecuperatori (SRF) reprezintă o alternativă de înaltă calitate la combustibilii fosili și sunt produși din deșeuri comerciale, cum ar fi hârtia, cartonul, lemnul, textilele și materialele plastice. Combustibilul solid de recuperare (SRF) trece printr-un proces suplimentar de îmbunătățire a calității și valorii și, datorită puterii lor calorice bune, este utilizat în cuptoarele de ciment.

Combustibilul solid de recuperare (SRF) este produs din deșeuri menajere și industriale, cum ar fi materialele biodegradabile și deșeurile generale, care nu sunt periculoase. Materialele incombustibile, cum ar fi sticla și metalele, sunt îndepărtate, iar materialul rezidual este ulterior mărunțit. SRF este utilizat pentru a genera energie în instalații de recuperare, multe dintre ele în €pa, unde se produc electricitate, apă caldă și încălzire municipală.

Seria LC
Tocator pentru mărunțirea anvelopelor uzate
Concasor pentru maruntirea deseurilor industriale
Tocator de maruntire a deseurilor medicale
Tocător frigidere mărunțire
Tocător Mărunțirea resturilor de aluminiu
Tocător mărunțire cupru
Shredder mărunțirearesturilor metalice
Tocător de mărunțire DEEE
Tocător MSW mărunțire
Tocător mărunțire deșeuri din plastic
Tocător resturi de lemn de mărunțire
info-contact Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:9:00-13:00

detalii-produse  Ai intrebari despre produsele noastre?
Iti raspundem in scurt timp. Trimite o solicitare folosind formularul click aici

tel-contact Tel: (+4) 0745101841 whatsapp WhatsApp direct

Stokermill. PROENERGY RECYCLING SOLUTIONS
Cu o experiență de peste 15 de ani, avand capital social integral privat, S.C. Proenergy . . .
Stokermill. INFORMATII: 0745101841
Pentru orice detalii va stam la dispozitie
Luni-Vineri 8:00-18:30
Sambata . . .
Stokermill. RECICLARE LA STANDARDE EU
Principiul nostru este sa imbunatatim procesul de reciclare conform cu cele mai noi tehnologii . . .
SOLICITARE INFORMATII
 Am citit termeni si conditii 

Stokermill,Utilaje reciclare. Linii de reciclare, macinare, granulare, separare,Utilaje reciclare: macinare, granulare, maruntire, separare deseurilor metalice neferoase, aluminiu, cabluri de cupru, electrice (DEEE), placi PCB, circuite,

go-top
TOP